Met PayByPhone kunt u eenvoudig van op afstand betalen voor parkeren, vanaf uw mobiele telefoon, uw computer of uw Apple Watch.


Het is niet meer nodig om u te haasten naar de parkeerautomaat, om kleingeld op zak te hebben of zelfs om het papieren parkeerticketje achter de voorruit te steken! PayByPhone verandert uw oude gebruik: u betaalt mobiel, ontvangt gedurende de parkeersessie herinneringen (push of SMS) waarbij u zelf kiest of u de parkeersessie wilt beëindigen of verlengen. U betaalt nooit te veel en heeft alle vrijheid! Bovendien voorkomt u dure boetes. Bij controle wordt uw nummerplaat gescand en uw betaling nagekeken. Simpel!


 
PayByPhone is beschikbaar in Anderlecht, Evere, Elsene, Jette en Sint-Jans-Molenbeek voor bewoners en bezoekers van de stad. Bent u klaar om uw manier van parkeren te veranderen? Ga dan naar de Apple Appstore of Andoid Playstore en download de app, of kijk op onze website.

De beste manier om tijd te besparen

U heeft alleen uw mobiele telefoonnummer, uw nummerplaat en uw betaalkaart nodig om een account aan te maken. Als u deze gegevens eenmaal hebt ingevoerd hoeft u er nooit meer naar om te kijken; u kunt zorgeloos parkeren.

In uw account kunt u via de app of via de website kostenloos extra voertuigen toevoegen of andere betaalkaarten. Makkelijk voor uw professionele verplaatsingen.


Hoe werkt PayByPhone ?

Download gratis de PayByPhone app :

Kies de parkeerzone...

De app stelt automatisch de mogelijke zonenummers voor, op basis van uw locatie. Indien u geen locatie herkenning gebruikt kunt u het zonenummer zelf opgeven met een code van 4 tot 7 cijfers; raadpleeg de parkeerautomaat voor het juiste zonenummer of op onze website.

... en de parkeerduur.

Controlleer de zone en de parkeertijd op het scherm voordat u de parkeersessie activeert.

Goed geregeld ! 

Op de website paybyphone.be

1. Vanaf een computer of een mobiele telefoon, ga naar paybyphone.be en kies "Koop een ticket"

2. Met de app, kies de zone en de parkeerduur. Goed geregeld!

Welke voordelen biedt PayByPhone ?

U heeft een vraag ?


Raadpleeg onze FAQ of contacteer onze klantendienst